Experts raden aan om uw oren eenmaal per jaar te controleren. Controleer die van u gratis >

Logo Ophof voor oog & oor

Welkom bij Ophof voor oog en oor
Sinds 1980 een begrip in de regio Hengelo

Uw oren en ogen zijn indicatoren van uw algehele gezondheid.

Boek vandaag nog uw test.

Dé plek voor optiek in de regio Hengelo

Wanneer komt u voor een oogtest?

Welkom bij Ophof optiek in Hengelo, dé plek waar iedereen terecht kan voor de beste optische oplossingen. Of u nu een nieuwe bril nodig hebt, contactlenzen wilt proberen of uw ogen wilt laten testen, wij staan voor u klaar!

Uw gehoor moet één keer per jaar worden gecontroleerd

Staat een hoortest op uw gezondheidschecklist?

Als u te maken krijgt met gehoorverlies, kan dit aanzienlijke invloed hebben op uw levenskwaliteit. In ernstige gevallen kunnen gevoelens van eenzaamheid, verwarring en depressie ontstaan.

Wist u dat ?

De 4 stappen in het verbeteren van uw gehoor

Stap 1 Gehoortest

De eerste stap in het proces is de gehoortest. We gebruiken de meest geavanceerde technologie om in kaart te brengen of u slechthorend bent.

Stap 2 Overleg

Vervolgens leren we jou en je dagelijkse leven kennen. Ben je een muziekliefhebber, gebruik je de telefoon veel, werk je in een luidruchtig kantoor? Hier proberen we vast te stellen of er een gebied in uw leven is dat lijdt aan een gehoorverlies.

Stap 3 Advies

Nadat we alle datapunten hebben verzameld, kunnen we eindelijk adviseren over een hooroplossing die het beste bij u en uw levensstijl past.

Stap 4 Preventie

Nadat we een oplossing hebben gevonden die het beste bij u en uw levensstijl past, geven we advies over nazorg en preventie om u gezond te houden

Stap 1 gehoortest

De eerste stap in het proces is de gehoortest. We gebruiken de meest geavanceerde technologie om in kaart te brengen of u slechthorend bent.

Stap 2 overleg

Vervolgens leren we jou en je dagelijkse leven kennen. Ben je een muziekliefhebber, gebruik je de telefoon veel, werk je in een luidruchtig kantoor? Hier proberen we vast te stellen of er een gebied in uw leven is dat lijdt aan een gehoorverlies.

Stap 3 advies

Nadat we alle datapunten hebben verzameld, kunnen we eindelijk adviseren over een hooroplossing die het beste bij u en uw levensstijl past.

Stap 4 preventie

Nadat we een oplossing hebben gevonden die het beste bij u en uw levensstijl past, geven we advies over nazorg en preventie om u gezond te houden

Beoordelingen van onze klanten

 • Ter zake kundige opticien, vriendelijk personeel. Goed gesorteerd in verschillende modellen. super goede mee kleurende glazen hebben ze hier, wat ik gekocht heb kleurt zelfs mee in je auto. Ben een tevreden klant!

  Wim Willemsen Avatar Wim Willemsen

  Al twee generaties van mijn familie zijn klant bij deze opticien. En dat is niet zomaar. Andere klanten weten wat ik bedoel. Ik moet toegeven, ik ben één keer vreemd gegaan door vanwege de prijs in zee te gaan met zo'n brillenketen die zo'n beetje elke dag in een STER-blok verschijnt. Spijt als haar op m'n hoofd. Verkeerde meting, daardoor verkeerde glazen etc. Een hoop gesteggel om het geregeld te krijgen. Kortom, alleen maar stress. Bril in de versnipperaar gegooid en m'n oude "Ophof-bril" maar weer opgezet. Samenvattend, Ophof lijkt dan misschien wat duurder maar dat is schijn. Deskundigheid, kwaliteit van het materiaal en after -sales mogen wat mij betreft mede de eindprijs bepalen. En dan scoren ze bij mij als het gaat om de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed.

  Jos W Avatar Jos W

  Heel tevreden over de adviezen die ik heb gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe montuur. Er werd alle tijd genomen om het juiste montuur uit te zoeken.

  Bien Wit,de Avatar Bien Wit,de
 • Geweldige service! Gisteren was ik op mijn zonnebril gaan staan, waarna ik direct naar Ophof was gegaan in de hoop dat ze er wat mee konden. Een behoorlijke schade, maar er werd meteen aan gewerkt en zojuist kon ik de bril weer ophalen. Als nieuw! Geweldig personeel, snel gehandeld en zelfs kosteloos gerepareerd. Dank!

  Jip van Gurp Avatar Jip van Gurp

  Als ervaren hoortoesteldrager (40 jaar) (zwaar verlies) heb ik eindelijk na jaren weer kundige mensen gesproken. Als klant van Schoonenberg met niets dan ellende, nu weer een professional. Erg blij met de Oticon toestellen met bluetooth connectie. Kon al jaren geen koptelefoon op, dus geen muziek. Nu kraakheldere ervaringen. Wat een genot. Gewoon via de verzekering en niet zoals bij Schoonenberg de peperdure dure privélijn. Ik was wat huiverig omdat het een opticien is, maar boven is de winkel gewoon een echte audicien.

  Rutger Linde Avatar Rutger Linde

  Zeer goede opticien. Heeft een divers aanbod van kwalitatief goede brillen en altijd een fantastische service. Fijne oogmeting en goede adviezen. Absoluut een aanrader als je een fijne opticien zoekt.

  Valentijn Laan Avatar Valentijn Laan
 • Prima en uitgebreid assortiment producten, goede raad wat betreft brillen en hoorapparaten en bovenal prima service!

  Angela Avatar Angela

  Heel erg mooie brillen en fijn personeel ook leuk dat ik een tasje kreeg met een een tegoed bon voor van der poel en we hebben ook nog een spelletje gekregen en een gratis brillenkoker. Wat ik ook heel fijn vond was dat we een flesje kregen met schoonmaakspul voor de glazen en als het flesje leeg was konden we terug komen en werdt het bijgevuld kortom heel fijne opticien afdeling ik weet niet hoe het bij het oorgedeelte zit maar ik vond het een hele fijne ervaring - manou 11 jaar-

  Manou van der Heijden Avatar Manou van der Heijden

  Zeer professionele audiciens en opticiens. Mooi assortiment brillen. Ben er zeer goed geholpen, waarbij ik me heel serieus genomen voel in mijn specifieke wensen.

  Anita Hoenderboom Avatar Anita Hoenderboom
 • Prachtige zaak met een hele frisse collectie zonnebrillen en gewone brillen. Ik ben hier geslaagd met een hele mooie Lindberg, heb er veel plezier van en kan weer perfect lezen! Dank je wel team Ophof voor de geweldige service en advies.

  Storm Story Avatar Storm Story

  Ophof is een hele prettige zaak met prachtige monturen en erg fijn personeel. Onlangs heb ik er een zonnebril op sterkte aangeschaft. Ik was er nog niet eerder geweest omdat ik dacht dat het er vele malen duurder zou zijn dan bij bijvoorbeeld Pearl of Hans Anders. Maar dat is me ontzettend meegevallen. Wat wel een groot verschil is, is de manier van ontvangst, de service en het fijne meedenken. Het is zo fijn dat je je als klant gewaardeerd voelt. Dat doen ze bij Ophof echt fantastisch. Ze hebben er een nieuwe klant bij!

  Inge Kippers Avatar Inge Kippers

  Al 45 jaar gebruiker van hoorapparaten. Gehoor laatste 10 jaren (sinds digitale tijdperk) niet meer optimaal. Op advies van audiologisch centrum naar Ophof gegaan. Eelco heeft prima geluisterd naar mijn wensen/problemen en de digitale toestellen zo analoog mogelijk afgesteld voor mij. Zo kan ik na 10 jaar weer genieten van geluid van TV / radio en gebruik maken van digitale techniek om geluid te streamen naar mijn hoorapparaten. Het afstemmen van de hoortoestellen was na 2 keer al optimaal! Super tevreden over de kundigheid van de audicien, die ook nog eens prettig in de omgang met klanten is.

  Edwin van Gemert-G mail Avatar Edwin van Gemert-G mail